Părerea Dumneavoastră contează

Suntem siguri că acest feedback va servi ca o încurajare pentru întreg personalul nostru, care se străduie întotdeauna să mențină și să îmbunătățească continuu calitatea serviciilor oferite

Feedback

Părerea oaspeților noștri

Dupa îndelungi căutari, am găsit exact ce voiam: curățenie, bun gust, servicii impecabile. Am fost impresionată să observ că totul este ținut sub control, chiar dacă nu stă nimeni cu ochii pe tine. Bucătăria de la hotel este excelentă, având în vedere că am fost acolo cu 2 copii mici. Am fost foarte încântați. Deja fac recomandări. Felicitări!
IuliaBucurești
Deci am fost cazat 4 zile acolo și a fost super. Camera frumoasă și baia foarte curată. Am făcut grătar în curte în fiecare seară iar la prânz am mâncat la restaurantul de la Hotel Dragului. Bucătăria deși arată foarte ok nu am folosit-o. Poate data viitoare. În concluzie... mi-a plăcut să stau acolo și voi reveni cu siguranță.
MariusConstanța
Am fost de 1 decembrie la această vilă cu familia și am rămas impresionată de calitatea serviciilor, camerele curate și primitoare, priveliște deosebita, am petrecut superb acolo. Decorul este foarte frumos făcut cu bun gust, totul e impecabil de curat.
DanielaBucurești

Aveți întrebări?